logo

Продажба на Boe-Therm во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Boe-Therm со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Boe-Therm

35-1770-55

Надзорен одбор, вода 10-160 ° C

35-1770-60

Микропроцесорски 50-320 Целзиусови степен

35-1772-25

Надзорен одбор, 0,1 степен резолуција

40-03497

пред рампа панел

TEMP 95-18-2-4VAC

калење 18 KW

TEMP 95-9-2-3400F5

cold water inlet

TEMP150

греење

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ