logo

Продажба на Bohle во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bohle со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bohle

B0 633.3

Angle Suction Holder Verifix® 90°

BO 5164612

Судскиот единица за откривање на калај страна на плови стакло

BO 5215215

profile

BO 5215248

profile

BO 5215249

profile

BO 5215384

profile

BO 600.20 (stock)

Veribor морон

BO5164612

detector tin bath

BO 5209488 (chemichal)

метал Primer

BK 69131

пренапонска заштита

BO 5213493

Duschtuedichtung со Wasserabweise

BO 5213494

Туш врата дното печат со печат Streif

BO 5213530

печат Туш врата со Magnetprofi

BO 5281036

печат туш вратата со магнетни

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ