logo

Продажба на Bohlender во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bohlender со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bohlender

TYP 231 =17-U1 24VDC,4...20MA 74.419.148

measuring tranducer for thermal element

S1810-36

тефлон црева

S1810-40

тефлон црева

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ