logo

Продажба на Bolenz Schafer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bolenz Schafer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bolenz Schafer

(K)AK08-375-100

Piston accumulator

4200043990

Комплет за поправање гуми за батерија, со клипови 375 Бар

4202013956

BSD Kolbenspeicher АК 100-220-25

4204005672

N-2Druckbehälter, капацитет 50 л

4204010674

BSD Kolbenspeicher АК 250-220-36

4204011871

BSD Kolbenspeicher, АК 175-220-36

4204012321

MAWP: 220b е MATP: 315B е Обем: 750Li акумулатори клипот (Комплет) TS: -10 до +80 C. ТИП: ЕК 750-220-36 Сериски Не: 4270010842/2

4204021155

N2 садовите под притисок, 75 l

AK 02-375-10

BSD клипот акумулатори Ausf [валута 0/0/1 / oRV / G0 / 0/50/20 за BSD бр. 3.1X1037-100 Запечати Погодно за примена на CO2

AK 175-200-36

4204011871, BSD клипот акумулатори

AK 25-200-18

200 B 3/4 N2 210mm 1255MM

AK 25-220-18

комплет за поправка

AK 25-280-18

комплетот за поправање

AK20-220-18/0/S/3

Колб складирање материјал бр. 4873080

AK30-375-18/0/0/1

375 Бар клипот меморија

O-RING NBR 90

D 37,69x 3,53

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ