logo

Продажба на Bolzoni во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bolzoni со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bolzoni

55076065

Destackers Максимален притисок на вентилот (кертриџ) (Max 150 бар работен притисок)

RC2510A

forklift attachment

40015044T

черупка

58086519T

мотор

58087547T

пумпа

18KIT090TN

ПЕЧАТ комплет

40015148T

черупка

55077383T

вентил

55077138T

ВЕНТИЛ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ