logo

Продажба на Contrinex во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Contrinex со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Contrinex

200357 DCC 3.0 V 1.0 PSK-K-TSL (DV-AV-623-03-276)

Inductive Proximity Switch Size: Ø 3 mm Mounting: flush Special features: increased sensing range Operating distance: 1 mm Switching output: PNP, 100 mA, NO Connection: Plug, M8, 3-pin

205615 DCC 05 V 0.8 NAMUR (DW-AD-405-M5)

Inductive proximity switch Size: M5 x 0.5 Mounting: flush Operating distance: 0.8 mm Switching Output: Namur, <1 mA /> 2.2 mA Connection type: cable PVC, plugs, M12, 2,000 mm

304 M4 KOD 320

со дијаметар од 4

FTS-4055-303

фотоелемент

DCC 05 V 1.5 PSK-TSL

Индуктивни близина прекинувачи

DCC 08 M 03 PSK-TSL ..

PROXSIMITY SWITCH

DCC 12 M 04B PSLK

Индуктивни близина прекинувачи Големина: M12 x 1 Монтажа: рамна Оперативни растојание: до 4 мм Прекинувачки излез: PNP, 200 mA, NO Врска: кабел ПВЦ, 2.000 mm

DCCR 44 K 40 PSOL-IBS

207280, индуктивни Близината Switch

DW -HD-603-M30-310

HI-TEMP, M30, NPN NO, 15mm

DW-AD-403-04

детектор O4

DW-AD-403-M5

Индуктивен сензор

DW-AD-503-04

inductive sensor

DW-AD-503-C8

сензор

DW-AD-503-M8

M8 детектор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ