logo

Продажба на Dynabrade во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Dynabrade со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Dynabrade

00040

Мапа гумени / Ø50X30

00065

(İ.Y NEW NO: 213.960) MAP гумени / Ø20X30 / 1 AD = 1 пакет

000823310-81

(VDE-LANG BECK форцепс 160 mm дебелина)

01024

ORİNGS / Модел: 59 029 AIR МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ /

01244

(Собирнички капакот - за собирнички 12-30x5 - 1m)

01245

(Собирнички капакот - за собирнички 12-30x10 - 1m)

01462

БЕЗБЕДНОСТ бравата е DYNABUFF

01468

Конусна пролет / 57030-CENTRAL VAC ПОДГОТВЕНИ МОДЕЛ HAVALI ZIMPARA MOTORU İÇİN

01472

Тип вентил / 57030-CENTRAL VAC ПОДГОТВЕНИ ЗА МОДЕЛ моторот воздух мелница

01477

ВЕНТИЛ вратило 57504 МИНИ-DYNORBITAL

01494

Черупка INLET / Модел: 59 029 AIR МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ

01495

(Поддршка Универзална собирнички со внатрешен навој дупки - 3 конектори, погоден за собирници 12, 15, 20, 25, 30, x 5 - 10)

01724

(Специјални ракав употреба помине - D01 за Грло E18, 2A)

01728

(D01 вметнете Шим за приклучок E18 -16A)

2057

лого

04026

МОДЕЛ: 51396-2800 RPM M14X2 ТЕСТЕНИНИ MOTORU YEDEGI РЕФ NO: 26

04087

Lock Ring (4)

1001

шпил

1004

ракав, вентил

01007

Bearing (Pos. 20) for 'Dynafile 14000'

1008

Предниот крај плоча

1009

игла

1010

spacer

01011

Ребра (1 сет од 4)

1013

статор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ