logo

Продажба на Facom во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Facom со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Facom

1.105375

105 отворен вилушкасти клучеви со заби на решетката

1.113A.10C

113a.c хром клучеви со улога

1.113A.6C

113a.c хром клучеви со улога

1.113A.8C

113a.c хром клучеви со улога

1.125A.120

125а модели на шарки

1.134A.10

134a маша "американски" модел - леано железо

1.134A.24

134a маша "американски" модел - леано железо

1.180.CPE

180 Пумпа за вода Клешти голем капацитет

1.181A.25CPE

Клешти * акција *

1.185.20TE

187 - клешти со долг полу-кружни слив да

1.194.17CPE

194 striptangen и жица машина

1.200H.60

банка Hamer

1.2070.E18

Cm.e18 собата со кутија со пет прегради bt.13a

1.2208.EM41A

Сет со cm.em41a со куфер BV.51A

1.270A.MA

Четка направени од скаменето челик

1.307AM.25

307am магнетни нивоа дух

1.391.16CPE

391 секачи за бакар

1.44.JE9

Сет од 9 отворени клучеви, метрички димензии

1.440.13

Ringsteeksleutel OGV 13 mm

1.440.14

Ringsteeksleutel OGV 14 mm

1.440.17

Ringsteeksleutel OGV 17 mm

1.440.19

Ringsteeksleutel OGV 19 mm

1.440.22

Ringsteeksleutel OGV 22 mm

1.440.24

Ringsteeksleutel OGV 24 mm

1.440.27

Ringsteeksleutel OGV 27 mm

1.440.30

Ringsteeksleutel OGV 30 mm

1.440.32

Ringsteeksleutel OGV 32 mm

1.779.FRT

На предните фарови со LED акција * *

1.803.200M

803 флексибилен нерѓосувачки челик владетели - едностран

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ