logo

Продажба на Hengstler во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Hengstler со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Hengstler

0 521 057

RI41-0 / 25 ER.11KB 10..30VDC = / 0.1A

0 522 113

Тип RI58-O / 42th 500AK

0 522 681

5VDC = / 0.1A S.836237 / 1008

0 554 013

енкодери

0 566 174

(AC58/1212EF.47OLZ)

0 723 504

100-240V AC

0732012

12-24V DC / LCD / Vorwahl: 2/2 Relais / 2 Транс.

05214433

Донатори RI36-0 / 1000AR.31KJ RoHS согласност

0522 247

10--30VDC 100mA

0522085

Кодер RI58-O / 5000EK.42KB

0522108

GEBER RI58-0/ 50EK.42KH

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ