logo

Продажба на Hetronic во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Hetronic со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Hetronic

11404400

Футрола ЕРГО жолта со појас

11404510

Торба за носење ЕРГО-F со Halsgur t без дополнува со заштитна фолија

11404600

Controller JMG-3 Production No: 20507229967/H12C25

11505510.A

SINGLE FRAME

20407121710

Ерго-V5 замена предавателот на: 20407121710 1 предавател со 6, копчиња два чекори притискање 1 копче 0-T (почеток / рог) 1 STOP прекинувач (Push Повлечете +) 1 keyswitch 0-R и тоа: 3 68301705 1.5V AA 1 11243600 батерии 3xAA жолта

21940100.A

POTENTIOMETER, 2.5 OHM

5750140465 (Not available)

SURE SEAL NOVA XL UNIT

63019000

TOGGLE SWITCH O-R

63019250

TOGGLE SWITCH R-O-R, DP

63019300

TOGGLE SWITCH T-O-T

63101060

Клуч со капа - Црното

63111200

, Контакт Елемент 2-чекор 1xNO сина / сива

63111300

Контакт елемент ELCA 2-фаза 1NO

63114000

го прекинувачот

63114110

HOLE NUT FOR KEY SWITCH

63114200

Key switch ELCA 0-R-T 2 steps without contact element with Coding EB0006 IP65 (ø22mm)

6321101001

СТОП прекинувач ELCA црвените "push-pull" еден авион на контакт со лемење

63212210

PUSH BUTTON SWITCH QUAD. BLACK

67175548.A

Џојстик JH-2K-85 P / P

67175548A (Not available)

JOYSTICK JH-2K/ET32

68108500.A

Полнач НОВА / 90-270VAC ЕРГО 300 / 780mA со брзо копче оптоварување приклучок евра

68108570.A

Полнач MINI 90-270VAC 300 / 780mA, со брз копчето оптоварување, приклучок евра

68108660.A

Полнач НОВА / ERGO 10-30VDC 200 / 680mA запалка

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ