logo

Продажба на INSIZE во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на INSIZE со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката INSIZE

2314-10A

10mm SHOCKPROOF DIAL INDICATOR

2385-3

Индикатор за централизирање

6566-2

Electronic edge finder

ISH-BRV-P

BRINELL/ROCKWELL/VICKERS HARDNESS TESTER,31.2-187.6 Kgf,10-150 kgf,30-100 kgf

ISH-PHA-P

MOBILE тврдоста тестер

ISU-P05

probe for ISU 200B

1208-521

Нониус дебеломер, вилицата должина 150mm

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ