logo

Продажба на Ifm во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ifm со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ifm

0GH200

сензор

200 O5H500

EFECTOR LASER SENSOR

31500061

 Адаптер 17 серија (4 mm) црна

AC0017

AddedValuepackageAS-iT5

AC0019

AddedValuepackageAS-iT5

AC001S

Safetymonitor / 1channel

AC0020

AddedValuepackageAS-iT5

AC0021

AddedValuepackageAS-iT5

AC0022

AddedValuepackageAS-iT5

AC0023

AddedValuepackageAS-iT5

AC0024

AddedValuepackageAS-iT5

AC002S

Safetymonitor / 2channel

AC003S

Safetymonitor / 1ch.enhan.

AC004S

Safetymonitor / 2ch.enhan.

AC005S

ClassicL452SI1DOM12

AC006S

ClassicL902SI2DOTM12

AC007S

Universalmodule2SI2xOSSD

AC009S

SmartLineSafetyModul

AC010S

E-stopilluminatedIP67

AC0115

ManualAS-InterfaceGerman

AC0116

ManualAS-InterfaceEnglish

AC011S

E-stopkeyswitchIP67

AC012S

AS-односно-stoppushbuttonbox

AC015S

AS-i PCB безбедност на 2-SI / 1-DO

AC016S

CL90, Evaluationunit, AS-i

AC030S

SmartLineModule2SOIP20

AC031S

Safetymon / 1ch.enhan.net

AC032S

Safetymon / 2ch.enhan.net

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ