logo

Продажба на Leuze во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Leuze со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Leuze

0512D081261

photo sensor 10-30VDC typ:HRT46/44-800-S12

429046 BT-2R1

MOUNTING BRACKET

50.103.157 IS NOT PRODUCED - ALTERNATIV AMS 304I 120

Кодер AMS200 / 120-11,0,2-120m LASER

50029527

Transceiver ROBUST RRT42

50061452 PRK 96M/P-3380-41

Ретро-рефлектирачки сензор поларизирани Опсег граница: 0,1 ... 18 m Извор на светлина: LED, црвена Број на вклучувања: 1.000 Hz Напојување: 10 ... 30 V, DC Број на дигитални префрлување излези: 2 часа Дигитален излез префрлување 1: PNP транзистор, светлина префрлување Дигитални префрлување излез 2: PNP транзистор, темно префрлување Врска: круг приклучок, M12, метал Контакт 4 Свети Дизајн на куќиштето: коцка Димензии: 30 mm x 90 mm x 70 mm Материјал метал покрие Контроли: 270 ° потенциометар На заштита: IP 67 Специјални дизајн: Функцијата време Царинската тарифа / број на царински точка бр: 85365019 Тежина во килограми по Stk./weight на kg по глава: 0.41

50105315 / BT 46

одредување дел

50105986 PRK 46B/44-S12

Ретро-рефлектирачки сензор поларизирани Опсег граница: 0.05 ... 18 m Извор на светлина: LED, црвена Број на вклучувања: 500 Hz Напојување: 10 ... 30 V, DC Број на дигитални префрлување излези: 2 часа Дигитален излез префрлување 1: PNP транзистор, светлина префрлување Дигитални префрлување излез 2: PNP транзистор, темно префрлување Врска: Конектор, М12, пластика Контакт 4 Свети Дизајн на куќиштето: коцка Димензии: 18,5 mm x 76,9 mm x 43,4 mm Случај материјал: пластика На заштита: IP 67, IP 69k Царинската тарифа / број на царински точка бр: 85365019 Тежина во килограми по Stk./weight на kg по глава: 0.05

50106547

ХРТ 46B / 66-S12 Скенер со позадина сузбивање

50110767 / GS 61/6.2

forklift optical sensor TYPE: GS 61/6.2 Ord.no: 50110767

50116179

Laser Scanner

520021 BT-LA-78M

поддршка Држач за ласерски сензор за безбедност на МЛД

540010

KONTUR-SOLO / p Завеса светлина контролер Контролор SOLO / P за мерење на светлина завеса контура 1 оптички поврзе член автоматско скенирање 13 bit (отворен емитер) излез 1 (отворен анодна) влез Напон на напојување 19-40V DC Домување: AL-лиење IP 65 збирот

540604

KT6020 Светлина завеса предавател Мерење на светлината завеса Мерење должина на полето: 600 mm Мерење на ширина на поле: макс. 3.5 m Зрак растојание: 20 mm Врска: Кабелски 7-пински оклопени Домување: AL-континуирано леење IP 65 Околна температура ° 0..55C

540605

KR6020 Светлина завеса приемник Мерење на светлината завеса Мерење должина на полето: 600 mm Мерење на ширина на поле: макс. 3.5 m Зрак растојание: 20 mm Врска: Кабелски 7-пински оклопени Домување: AL-континуирано леење IP 65 Околна температура ° 0..55C

547803 MSI201

SAFETY RELAY PLC- MSI201

547804 MSI-EM201-8I4IO

SAFETY RELAY I / O EXPANSION MODULE - MSI-EM201-8I4IO

560340 BT-SET-240BC

Поставете го држачот

P/N: 66500100 Type: MLD-M002

UmlenkspiegelUmlenkspiegel далечина 2-зрак: 0,5 - 8 m

66501300 MLD500-T4

4 BEAM SAFETY CURTAIN VERİCİSİ- MLD500-T4 - IP67 / -30 to + 55C

66533300 MLD510-R4

4 BEAM SAFETY CURTAIN tuners MLD510-R4 - IP67 / -30 to + 55C

66537100 MLD510-RT2

Multibeam Sicherheitslichtschr. Предавател / приемник Мулти-зрак светлина безбедност бариера тип 4 во согласност со IEC / EN 61.496 Број на греди: 2 Зрак на далечина: 500 mm Опсег: 0,5 - 8 m Врска систем: M12 5-игла Функции: Автоматско рестартирање, 2 OSSDs

66557100 MLD520-RT2

Multibeam Sicherheitslichtschr. Предавател / приемник

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ