M3/45-S02 - Italvibras МАКЕДОНИJА Продажба

Бренд Italvibras
Производ M3/45-S02
внатрешен код IMP4037646
техничка спецификација 380/460 V, 50/60 Hz, 3000/3600 min-1, 3-phasig

Контактирајте нè со цел да добиете понуда со најдобра цена и време на достава на производот Italvibras - M3/45-S02 . Покрај M3/45-S02 ние можеме да Ви понудиме и други производи. Нудиме поволни цени и кратко време на достава на територијата на МАКЕДОНИJА.

Ние нудиме само нови и оригинални производи Контактирајте нè со цел да добиете понуда со најдобра цена и време на достава на производот Italvibras - M3/45-S02 . Покрај M3/45-S02 ние можеме да Ви понудиме и други производи. Нудиме поволни цени и кратко време на достава на територијата на МАКЕДОНИJА .Ние нудиме само нови и оригинални производи

Други производи на Italvibras

VB 10/2510-D

vertical vibrators

15/400

motor

600381 MVSI 3/800-S02

ВИБРАТОР МОТОР

M3/65–S 02

ВИБРАТОР МОТОР

MVB 1510/15-FLC

СЛЕДНИ ЕЛЕКТРИЧКИ ВИБРАТОРИ - MVB-FLC

MVCC 3/1200

Електричен надворешен вибратор

MVCC 3/200-S02

Електричен вибратор

MVSI 06/1100-S90

Electric vibrators

MVSI 075/260-S02

Електрични вибратори

MVSI 10/1110-S08

575v, 60htz

MVSI 10/13000-S02, 400 V, 50 HZ, 1000 RPM

големина 97 temp 135 степен p62 kW 1.000 вртежи во минута

MVSI 10/1400-S08

vibration motor

MVSI 10/17500

cover for motor

MVSI10/310-S02HZ50

motorvibrator, 230/400 V, 50 Hz,

MVSI 10/4700-S02

Vibrating motor,220V Delta/380V Star; 3KW; 1000RPM (6 Poles),IP66

MVSI 10/550 S90

Vibro мотор

MVSI 10/6600-S02, 400 V, 50 HZ, 1000 RPM

големина 97 temp 135 степен p 62 kw 1.000 вртежи во минута

MVSI 10/8000-S90, 400 V, 50 HZ, 1000 RPM

големина 95 temp 135 степен p62 kW 1.000 вртежи во минута

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ