logo

Продажба на МAC Valves во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на МAC Valves со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

МAC Valves online catalog magnetventile.pdf

производи од марката МAC Valves

116B-611JB

MAC Ventil 116B-611JB, 3/2-Wegeventil

116B-611JD

3/2 начин вентил, G 1/8 ", 24VDC / 8,5W, не се заклучува Hirschmann приклучок со светлина.

116B-611JD

Вентилација

130B-611JA

3/2 начин вентил, 24VDC / 8,5W, рачно редефинирање Не-заклучување, квадратни Hirschmann приклучок

1353G-611DA-1/MOD. AL01

(4/2 Wegeventil mit Grundplatte, 1 1/4" NPTF, 24VDC / 8,5W, nicht verriegelbar, bistabil (2 Spulen) -1 : interne Steuerluft NPTF -2 : externe Steuerluft NPTF -3 : interne Steuerluft BSPP -4 : externe Steuerluft BSPP)

161B-871JB

вентил

166B-611JM MOD. 2181

Mac valve serie 100 -3/2 NF, 1/8” G, 24V/8,5W, special hot melt

180001-115-0027

LEVER VALVE -

35A-AAB-DDFA-1BA

(3/2-начин електромагнетниот вентил, 24VDC / 12,7W, NC, 45см слободен завршува кабел, не се заклучува)

35A-ACA-DDAJ-1KJ

вентил

411A-D0B-DM-DDAJ-1JB

5/2 начин вентил, G 1/4 ", 24V / 5,4W, не се заклучува, со правоаголни конектор 28,5x21

44A-M00-GEMA-1BA MOD. 3225

(5/2-насочен електромагнетниот вентил, 24V / 16W, Рачно редефинирање Не-заклучување, летање води 45см, bobbins 180 °, FDA-подмачкување, RPET)

45A-AA1-DDAA-1BA

(24 VDC, 5.4 W VAC TO 120 PSI Port size: NPT 1/8)

45A-AA1-DDFJ-1JB

Вентил

45A-AA2-DDAA-1BK

Solenoid Valve, 17000 FLUID POWER ENGINEERING C 002,

45A-AC2-DDFJ-1KA

4/2-начин вентил, 24 VDC / 12,7 W, 1/8 "BSPPL, Single-глума, не-за заклучување

45A-AC2-DDFJ-4JB CLSF

4/2 начин вентил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ