logo

Продажба на Mitutoyo во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Mitutoyo со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Mitutoyo

02AZC291

sleeve f9,5 to f8mm

06ADV380B

USB влез АЛАТКА ДИРЕКТНИ

06ADV380C

USB кабел 2м

100X100MM

квадратни прецизност дух ниво: 0.02 mm

101-113

0 – 1 OUTSIDE MICROMETER

10136-3000VE

connector

102-301

OUTSIDE MICROMETER 0-25mm

102410

(PKKJ100 Капак за агол 90 °)

103-127 - not available

OUTSIDE MICROMETER 0-1”

103-137

Микрометар 0-25 mm

103-145

200-225 mm За DIN 863-1 / Дипломирањето 0,01 мм

103-146

DIN 863-1 / Дипломирањето 0,01 мм 225-250 mm

103-147

DIN 863-1 / Дипломирањето 0,01 мм 250-275 mm

103-148

DIN 863-1 / Дипломирањето 0,01 мм 275-300 mm

103-149

DIN 863-1 / Дипломирањето 0,01 мм 300-325 mm

103-150

DIN 863-1 / Дипломирањето 0,01 мм 325-350 mm

103-153

Bügelmeßschr. 400-425mm

10336-52A0-008

cap for connector

104-140A

100-200 mm За 0,01 mm

104-143A

Micrometer set

1044S

компаратори Време

1107011SN

MANYATİK држач / ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА Магнетни поставување

1109SB-10

indicator timer

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ