logo

Продажба на Moeller (Eaton) во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Moeller (Eaton) со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Moeller (Eaton)

(48-62-8) PART NO:39

INTERING, FIG.2-7.10

PKZ2/ZM-16

MOTOR PROTECTOR BASIC UNIT

0.4-42A PKZ2 ; CODE : PKZ2/ZM-25

MOTOR PROTECTOR BASIC UNIT

000198270-8U, 719-AC-RC

with SW, data cable and SW software

04 DIL

помошни Контакт

063697

S-PKZ2 (400V50HZ, 440V60HZ) CONTACTOR MODULE

11 DIL M

помошни Контакт

205348 SL-L24

BA15d крушка, 24V

207211 T3-4-15682/I2/SVB-SW

SWITCH ISOLATOR 6POLE,SEC-990-000-E264606-000

207363

Одржување, безбедност поправка вклучување / -63A / Спакувано

207388

Одржување, сигурносни поправка / 100A Спакувано

254414

A22-RL-GN/FR Komplettgerät; Fronteinbau

P/N: 259854 Type: NZM3-XR24-30DC

Disjoncteur 24V-30VDC 250W

260127 NZM2-XDV

Maintenance switch , black handle

266632

MAIN SWITCH ASSEMBLY KIT/ LOCKABLE;RED;PROTECTION CLASS:IP66

276344

relay

277836

DILM50 (110V50 / 60Hz) Leist. Контактори, 22kW / 400V, AC управувана следбениците Stat.Wa Бр. : 85364190

278432 ZB12-0,24

Motorschutzrelais 0,16 - 0,24A

31 DIL

помошни Контакт

31756

MAINSWITCH FLUSH MOUNTING/ MAIN CIRCUITS POLES:3 AUX. CONTACTS:N/O 400 V. 50 KW. 100 A

534-203 OR SIMILAR

Отпор: 20 оми + / - 5% Линеарност: + / - 0,25% NB се врти: 10 капа со нумеричка скала

61813

AUXILIARY SWITCH

77 FLA

управувач

AMG 2-11-PKZ 2

contact block(extension), 0.5A 250V, AC use 10A 600V, same polarity on 150V in general use, 1NA (Normally Open) + 1NC (Normally Closed), A600 R300

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ