logo

Продажба на Pepperl-Fuchs во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Pepperl-Fuchs со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Pepperl-Fuchs

000046 BF 6,5

монтажа помош

002244 NJ4-N-H31

Blow Off valve limit switch

004412 NJ25-50-E2

Switch 20-60V DC/50mA

037853 NBN3-F25-E8-V1

Inductive sensor Model

046903 KFD2-SH-EX1

Safety switch amplifier

048506

Поединечни Ротари Encoders 10-50-22111_R Бран 6x10, A приклучок 9412r, 10-30 V push-pull Земја на потекло: Царинската тарифа бр .: Тежина (g): Германија 9031 8034 900 335.000 кои не се наведени / застапени ДЕУ двојна Use_RG

054798 NBB6-F-B3-Y54798

Inductive sensor

083997 NBN8-18GM50-E2

индуктивни сензори

084736 NBB6-F-E2

Inductive sensor

087741 NBB4-12GM30-E2

Inductive proximity sensor

10-12111_R-60

кодер

103373 KFA6-SR2-EX2.W.

2-CHANNEL ISOLATED BARRIER

103375 KFA6-SR2-EX1.W.LB (230VAC)

isolating switching amplifier

P/N: 104204 Type: KFD2-CD-EX1.32

TRANSFORMER FOR I/P –CONVERTER

105190

activator

106307

Индуктивни сензори NCN3-F25F-N4-Y41364

106378 nj2-11-n-g

limit switch

106422 NJ4-12GM-N

индуктивни сензори

106437 NJ5-11-N-G

inductive sensor

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ