logo

Продажба на Phoenix Contact во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Phoenix Contact со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Phoenix Contact

000511716

Power Supplly 220/24 V QINT-PS/1AC/24DC/10

0800886

651-0800886 Клема Алатки и додатоци за КРАЈ Заградата

08271765

Phoenix Contact 651-0827176 Drahtidentifikation UC-WMCO 3,6 (12X4,5)

1005486

Phoenix Contact 651-1005486 Kabelbinder PKB 200 X 2.5

1013038

PATG 2/15

1013805

1/10 PATG ETÝKET

1051993

Phoenix Contact 651-1051993 Anschlussblocktools und Zubehör MARKER PEN

1206560

Phoenix Contact 651-1206560 Anschlussblocktools und Zubehör NS 35/7.5 CAP

1500981

Кабел со заштитен слој директно M12 приклучок 4-поз на аголни M12 должина 1,5m приклучок

1500994

Оклопени кабел M12 4 поени Динамички Машки Женски право агол Должина 3ml

1501265

ДКСК-M 8ms-4CON-M-SW сензор / погонот конектор, приклучок, исправен, 4-пол, М8, завртка врска, метал, Максимален дијаметар на кабел. 5 mm GTIN: 4017918612788

1506891

ДКСК-M 8FS-4CON-M-SW сензор / погонот конектор, струја, исправен, 4-пол, М8, завртка врска, метал, Максимален дијаметар на кабел. 5 mm GTIN: 4017918881207

1507764 SACC-M12MSB-5CON-PG9 SH AU

Автобус систем конектор исправен, 5-игла, M12 заштитени, злато обложен со контакти, B-кодирани, завртка врска, метал, жлезда Pg9

1507777 SACC-M12FSB-5CON-PG9 SH AU

Автобус систем конектор, приклучници, прав, 5-игла, M12 заштитени, злато обложен со контакти, B-кодирани, завртка врска, метал, жлезда Pg9

1516043

SacB 6/3-L-10,0PUR-M8 сензор / погонот кутија, Врска: M8 штекер Метал, број на слотови: 6 Број: 3, Слот за задача: Единечно, индикација Статус: Да, PNP; Господар кабел: Фиксни врска 180 °, должина ПУР / ПВЦ, кабел: 10 m, екранировка: Не GTIN: 4017918967024

1521384 SACC-MINFS-5CON-PG 9

Сензор / актуатор приклучок, приклучок, прав, 5-пол, 7/8 "завртка врска, метал, жлезда Pg9

1521668 SACC-MINMS-5CON-PG 9

Сензор / погонот конектор, машки, исправен, 5-игла, 7/8 "завртка врска, метал, жлезда Pg9

1680908

ДИСТРИБУТЕР НА СЕНЗОР

1680940

SACB-4 / 4-5,0 PUR

1774674 wit cable 4mm^2

Photovoltaic connector, Nominal current: 40 A, Nom. voltage: 1100 V, Connection type: Spring-cage

1774687 with cable 4mm~^2

hotovoltaic connector, Nominal current: 40 A, Nom. voltage: 1100 V, Connection type: Spring-cage,

1849396

Mating Contacts for data highway cable

1851041

2P 3.81 SPRING CAGE Феникс Контакт Pluggable терминал блокови

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ