SQ25 - Bernard МАКЕДОНИJА Продажба

Бренд Bernard
Производ SQ25
внатрешен код IMP4037647

Контактирајте нè со цел да добиете понуда со најдобра цена и време на достава на производот Bernard - SQ25 . Покрај SQ25 ние можеме да Ви понудиме и други производи. Нудиме поволни цени и кратко време на достава на територијата на МАКЕДОНИJА.

Ние нудиме само нови и оригинални производи Контактирајте нè со цел да добиете понуда со најдобра цена и време на достава на производот Bernard - SQ25 . Покрај SQ25 ние можеме да Ви понудиме и други производи. Нудиме поволни цени и кратко време на достава на територијата на МАКЕДОНИJА .Ние нудиме само нови и оригинални производи

Други производи на Bernard

08L13863003

0,04 KW 230 V 1 PH, 100% 0,8 A 56 HZ, ACTIONNEUR DRIVE-ACTUATOUR, NM 250 / NM 200 0 / F, 0,5 TR / мин ТУРС 0.25 / вртежи во минута unders, се врти

3410160 (CI 2701 230 VOLT)

CARD CARD ANALOG SIGNALS

3410160 CI 2701

(Integral Karte 230 Volt)

7510503G

приклучница КАКО Приклучница за видот AS18 / AS25 / ASP заврши на вашиот спецификации - првично беше штекерот испорачуваат непреработени

7510504G AS50

Steckbuchse

97700340

големина Potisatz 22 1000 Ohm AS / БС Потенциометар 1000 оми PCB за следните инсталација во погонот КАКО Bs (Бернард Франција)

AS400 ELECTRIC ACTUATOR

макс tork400nm, работење tork 2500nm време операција 125 sn

AS50F030MBZ0110

motor actuator

AS-PK060TAZ0110

ASP50sek400VKLIII L0530 DEUFRA контрола тип побудувачкиот AS-P времето на работа: 50 сек за 90 ° номинален вртежен момент: 250 Nm Перм. Модуларна вртежен момент: 140 Nm Моторни напон: 400 V 3-pH вредност. 50 Hz Моќност на мотор: 0.03 kW Номинална струја: 0.3 A Почетна струја 0.5 A Излезни прирабница ISO 5211: Комбиниран прирабник F07 / F10 Тежина: 17 кг § вграден прекинувач кутија грејач 230 V 2 дополнителни граница прекинувачи за средна положба

BCD0003661

SQ 120 ||| Стандард IP67 1 230V 50Hz 60 Gevicht: CA 30кг

BCD0003663

motor,230V 0,15kW 2A 50 Hz

BCD0003853 ST-6

motor valve

C12701 230 V (3410160)

Интегрална картичка C12701 230V

DIV

2 дополнителни ограничување прекинувачи (ограничување прекинувачи во вкупно 6) со 6-cam блок

GAM K

позиции

L0250

Побудувачкиот Тип AS-P циклус време: 30 секунди за 90 Вклучување на вртежен момент: 200 Nm Максимален вртежен момент: 300 Nm Моторни напон: 400V 3-фази. 50Hz Моќност: 0.03 kW Номинална струја: 0.3 A Anfahstrom: 0.5 A Излезни прирабница ISO 5211: Комбиниран прирабник F07 / F10 Gewight: 16kg # Вграден 230V Schaltraumeizung # 2 дополнителни ограничување прекинувачи инсталирани

MBS2

Aktuatör разузнавачките 220V 1 Ph 50 Hz класа II Oper. Време: 60 секунди.

MOTEUR A 65P

Motor, 26rpm/min 0.37Kw

OA-15

DEUFRA - тип погонот OA-15 Време на работа: 15sec за 90 ° Почнувајќи вртежен момент: 150 Nm Моторни напон: 230 V 1-pH вредност. 50 Hz Моќност на мотор: 0.03 kW Номинална струја: 0.6 A Почетна струја: 0.9 A Кондензатор: 6 UF Излезни прирабница ISO 5211: Комбиниран прирабник F07 Тежина: 8 кг # 2 дополнителни ограничување прекинувачи Префрли кутија грејач 230 V внатрешни инсталации S50250 / 01

RS252

controlled motors

RS258 2500NM/C

побудувачкиот

TRACO POWER IN 5V OUT 5V/400MA TEM2-0511

Аналогни повратни информации I / O картичка

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ