logo

Продажба на Sick во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Sick со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Sick

(1026821) S30B-2011CA

Безбедност ласерски скенер Напредно S300 S30B-2011CA 2 милиони заштитни спектар поле 4 трокреветни поле сетови (4 заштитни полиња, 8 предупредување полиња)

(1043915) UE10-2FG2D0

Safety relay,HIDROSER TROLLEY FOR MOLD

1003546; PL22-1

рефлектор

1011564 WLL12-B5171

electrical initiator N 1011564

1015741

ласерски усогласување

1016303

SENSOR

1016482

Height: 900mm, Resolution: 30MM, 0 ... 18M, RECEIVER UNIT

1016809 MZT1-03VPS-KWO

Sensors for T-slot cylinders

1017904

Близината диоди ласерски 10.

1018747

C40S-1303DA010 LIGHTCURTAIN

1018748

C40E-1303DA010 LIGHTCURTAIN

1018751

SAFETY LIGHT CURTAIN

1018752

SAFETY LIGHT CURTAIN

1023668

DME5000-112 DIST.MEASURING УРЕД

1023891

S30A-7011CA близина ласерски скенирање.

1023971

MZT6-03VPS-KP0 Магнетен сензор цилиндар DC 3-жица, PNP, NO, 300mm линија со приклучок M8

1025453

LIGHT BARRIER ELG6-0900R523, DETECTION DISTANCE: 12 MT, 900 MM. DC 15-30V IP65 1 piece = 1 set = 2 parts (1 piece receiver +1 piece transmitter)

1025594

ELG6-2040P523 ECO-LIGHTGRID

1026287 UE403-A0930

UNIVERS.EQUIPMENT M40

1026517 DT500-A112

DISTANCE TRANSDUCER

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ