logo

Продажба на XECRO во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на XECRO со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката XECRO

NX11308 IPS18-N16PO40-A2P

INDUCTIVE PROXIMITY SENSOR , PT = IPS18

CHT12-N8ANO60-A2S

Капацитивни сензор M12 - Висока температура

CHT12-N8ANO60-N2T

Капацитивни сензор M12 - Висока температура

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ