logo

Продажба на Affri во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Affri со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Affri

206 EX (R+B)

Hardness Tester

SP811

Hardness Tester

code: 700.1.3.010 Rockwell indenter 120° for RTD model

120 Дијамант со битови, со дијаметар од 6,35 слот.

LD250

Универзална тврдоста тестер

C N M4 / MRS / RS / RSD

Дијамант indenter Rockwell C N на РСД серија

206 RT (R+B)

Тврдоста тестер (10 HB)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ