logo

Продажба на Appleton во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Appleton со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Appleton

570661

A.T.X. BALLAST 2X36W

ACP1044CD

ТАПА 100A

ACP3034BC

ТАПА 30A

ACP3044BC

ПРИКЛУЧОК

ACP6044BC

Стегач RING ТАПА

ADR1044

приклучница 100A

ADR6044

приклучница 60A

ADRE3044-75

TOMACORRIENTE ESTANCO 3P+T 30A 600V

APP*FD250

1/2" CAST DEVICE BOX

APP*FSK2DR

DUPLEX RECEPTACLE COVER

APPFD275

3/4" CAST DEVICE BOX

APPFSK1TS

TOGGLE SWITCH COVER -SGL

APPFSK2TS

(FS TOGGLE SW COVER 2G)

ARC 1034CD

CONNECTOR

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ