logo

Продажба на BBC Brown Boveri во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BBC Brown Boveri со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BBC Brown Boveri

A 78466

OUT 63 M2B-S Y / 380 / А220 волти 065 / 1.1 -A- 1/3 HP 3-MOT 2750 мин

CS 1000 - 14 IO 16

тиристори

FD MC19S R005

мотор

GML4990133

D: 22 m: 10

GT280 M13 F1S - obsolete (replaced by LP-DE_T-DMI180S-IC06)

DC motor,Power:110/110/20 KW RPM:2500/1250/250 Voltage:520/520/116V Current:228/228/228A;Ue(Field Voltage):220V,Ie(Field Current) : 3.45/9.3A With Dynamo Techy Metrique(Techo Generator)Type: REQ-444R:N-573816,Cte devitesse: 0.06 V/TR/min,1 max :0.18A, N max :5.000 tr/min.

GTU 0502

U1 = 20 до 27 Vdc U01 = 5,1 V DC / 2.2A U02 = + 15 V DC /0.6 A U03 = -1 5 V DC / 0.6A

HESG 112548 R3 SR#: NX 511-31R

CONVERTER; DC-DC POWER SUPPLY FOR DEG 1 & 2. DETAILED SPECIFICATION OF DC-DC POWER SUPPLY CONVERTER FOR DEG 1&2. INPUT-220/250VDC OUTPUT: 24VDC

HTMG309205P0001

EARTH FAULT PROTECTION

KX800

DC110V SK829-100-DE, за бравите

MC23ASR0001

серво мотор

MDD 42-08N1

Diodе modulе

PART NO:1F6.1 T 85 , 45-70 A.

термо штафета

PART NO:3F3.1 TYPE: T 25 , 18-23 A.

термо штафета

PWA-0866,0882

 POWER ТЕРМИНАЛ GLBS200518R4 - фикс на МКЦ

TCZ003287P0007 OBSOLETE, no replacement

RING,PISTON, 1 PIECE ANGLE CUT; SIZE: 180 MM ID X 200 MM OD X 10 MM WD;

UGTMEM - 03LB27S

Minentia мотор моите Серија

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ