logo

Продажба на BFT во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BFT со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BFT

BFT BGV 4.5 ARM BARRIER 230 V AC WITH 1300 RPM MOTOR COMPLETE SET

BFT BGV 4.5 Arm Barrier 230 V AC со комплетен сет на мотор 1300 RPM Отворете ги копчињата со копчиња, BFT LEO контролниот панел и FLC 50 ФОТО ЦЕЛИ:

BFT COMPASS CARD READER COMPATIBLE WITH BFT COMPASS 485 - D113704

Читач за компакт картички BFT компатибилен со BFT компас 485 - D113704

CAPRI TCA-RIC SN:11068002184

Контролна единица

CELLULA 50

фотоелемент

D113256 - BFT COMPASS 485

485 COMPASS со интерфејс RS485 BFT D113256

EFOR 1380 S MLN8930/10/057 ROIITF-28

MOTOR İ : 45:1 0,5 KW 1250 D/DAK İSOLFTmax : 130,9 nm ED 100 DE 60

BFT TYPE"EOS120"

ЗАГЛАСНА ПУРНА АВОМАТИЗА

Mitto B Rcb 02 R1

Далечински управувач

Mitto B Rcb 02 R1 transmitter

12V 2 канален 433 MHz Ролинг код предавател

P111273 Cellula 130 receiver

Фотоелектрически ќелија се состои од предавател / приемник

P111273 Cellula 130

(Пар на фотоцели кои се состојат од приемник на приемник)

SIRIO TMA

КОНТРОЛНА ЕДИНИЦА

CELLULA130 obsolete no repl

фотоелемент

Mitto B Rcb 02 R1

2-канал за пренесување 2-канален предавател 433 MHz

D000039

GIOTTO U STICK Долга (60 долга)

I100074 10001

пластични опрема

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ