logo

Продажба на Begerow во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Begerow со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Begerow

BECO CP 03S

400X400 ММ

BECO CP03S-40X40

филтер картон

BECOPAD K1 40X40

Begerow / Becopad Filter Sheet K1 40x40

BECOPAD K10 40X40

Begerow / Becopad Filter Sheet K10 40x40

BECOPAD K12 40X40

Begerow / Becopad Filter Sheet K12 40x40

BECOPAD K15 40X40

begerow / Becopad Filter Sheet K15 40x40

BECOPAD K2 40X40

Begerow / Becopad Filter Sheet K2 40x40

BECOPAD K3 40X40

Begerow / Becopad Filter Sheet K3 40x40

BECOPAD K30 40X40

Begerow / Becopad Filter Sheet K30 40x40

BECOPAD K7 40X40

Begerow / Becopad Filter Sheet K7 40x40

EUROPOR K1

400X400 ММ

EUROPOR K3

400X400 ММ

EUROPOR K30 –40X40

филтер картон

PES0673S

membrane

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ