APL-410 - Apl МАКЕДОНИJА Продажба

Бренд Apl
Производ APL-410
внатрешен код IMP4015371
техничка спецификација Position Indicator for Rotary Actuator, Explosion Proof, Exd II BT6, IP 67 ENCLOSURE, Power: 15A 125 to 250 VAC, 0.6A 125VDC, 0.3A 250VAC 2 SPDT Mechanical Limit Switches, Visual OPEN/CLOSED Indicator

Контактирајте нè со цел да добиете понуда со најдобра цена и време на достава на производот Apl - APL-410 . Покрај APL-410 ние можеме да Ви понудиме и други производи. Нудиме поволни цени и кратко време на достава на територијата на МАКЕДОНИJА.

Ние нудиме само нови и оригинални производи Контактирајте нè со цел да добиете понуда со најдобра цена и време на достава на производот Apl - APL-410 . Покрај APL-410 ние можеме да Ви понудиме и други производи. Нудиме поволни цени и кратко време на достава на територијата на МАКЕДОНИJА .Ние нудиме само нови и оригинални производи

Други производи на Apl

APL210N

SWITCH BOX

APL410N

SWITCH BOX EXPLOSION PROFF

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ