logo

Продажба на Battenfeld-Cincinnati во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Battenfeld-Cincinnati со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Battenfeld-Cincinnati

6235280

PRESSURE SENSOR M30 / 1000 bar

6475018

притисок Трансдуцерот 1000bar

CORONA 51 20027

ELECTRODO CIRCULAR DE 1800MM TRATADOR

M30-6-M-B01M-1-1-0 A930X000X000 - obsolete (replaced by K30-6-M-B10C-1-4-0)

CODE BCG61920238/BCA6235280 range 1000 bar F.R. OUT 3.33 mV/V Calibration 80 % F.S. EXCITATION 6-12V SN - 13210237

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ